Planlæg bedre – få mere tid

FÅ ENKLE VÆRKTØJER TIL AT SKABE OVERBLIK OG GODE VÆRKTØJER

Du føler at tiden og de mange opgaver løber med dig. Nu har du brug for at løfte dig op over bunkerne på bordet og i stedet skabe overblik og gode vaner. Du mangler at finde eller genfinde de enkle og praktiske værktøjer til din daglige planlægning. Du er sikkert også opmærksom på at det er nødvendigt at gøre noget aktivt for at undgå stressfaktorerne i den travle hverdag.

Plan Better – Get More Time

 

This course is also offered in English

We also offer this course in English. The book “Plan Better – Get More Time” and all course materials are professionally translated. Teaching and conversations in English. Read more about the English version on www.planbetter.dk

Sådan er kurset

Kurset veksler mellem rådgivning, individuelle øvelser og diskussioner i mindre grupper. Du bliver inspireret til at luge ud i dine dårlige planlægningsvaner. Og resultatet er at du bliver mere effektiv.

Illustration: Claus Bekker Jensen

Indhold og konkrete værktøjer

5

Din personlige planlægningsprofil

5

Din effektivitet og dine arbejdsvaner

5

Tidskontrol og tidsrøverne i hverdagen

5

Planlægning med OMTANKE

5

Mindmap til at skabe overblik

5

Prioritering efter tid og vigtighed

5

Sådan undgår du hverdagsstress

5

Personlige mål

Hvem kan deltage

Vi skræddersyr kurset til deltagerne. Derfor kan alle med brug for en mere effektiv personlig planlægning få udbytte af kurset. Vi har erfaring med at træne personlig planlægning med så forskellige grupper som it-medarbejdere, revisorer, tillidsfolk, sekretærer, sagsbehandlere, projektmedarbejdere og ledere på alle niveauer.

Varighed

Det åbne kursus varer 1 dag.
Som firmakursus kan vi tilrettelægge kurset som 1 eller 2 dage efter behov. På 1 dag får I et koncentreret kursus med højt tempo dagen igennem. På 2 dage er tempoet stadig højt, men der er naturligvis mere tid til at reflektere og træne de nye planlægningsværktøjer.

Underviser

Mariann Bach Nielsen
Vil du vide mere om kurset eller bestille et firmakursus, er du velkommen til at kontakte os via info@2vejs.dk, på telefon 43 60 00 76 eller 20 20 00 76.

Materialer

På kurset får du:

5

Bogen “Planlæg bedre – få mere tid”

5

PrioPlade

5

10 mindmap-penne

5

Farvede plastcharteks

5

Øvelser

5

Adgang til hjemmeside med modeller og skabeloner

5

E-learning-moduler til at fastholde de nye gode vaner

Stress­håndtering med Lis Lyngbjerg

Hvis du har større udfordringer med stress, anbefaler vi individuel sparring med Lis Lyngbjerg som er specialist i ledelse og trivsel/stress. Lis Lyngbjerg arbejder blandt andet med Stressbarometer®. Læs mere om Lis Lyngbjerg på www.lyngbjerg.dk.