Planlæg bedre – få mere tid

Få enkle værktøjer til at skabe overblik og effektiv planlægning. Du føler at tiden og de mange opgaver løber med dig. Nu har du brug for at løfte dig op over bunkerne på bordet og i stedet skabe overblik og gode vaner. Du mangler at finde eller genfinde de enkle og praktiske værktøjer til din daglige planlægning. Du er sikkert også opmærksom på at du må gøre noget aktivt for at undgå stressfaktorerne i den travle hverdag. 


Sådan er kurset

Kurset veksler mellem teori, individuelle øvelser og diskussioner i mindre grupper. Du bliver inspireret til at luge ud i de dårlige planlægningsvaner. Og resultatet er at du bliver mere effektiv.


Vi kan tilrettelægge kurset som en workshop eller 1- eller 2-dagskursus – alt efter jeres behov. 


Indhold på kurset

  • Din personlige planlægningsprofil
  • Din effektivitet og dine arbejdsvaner
  • Tidskontrol og tidsrøvere i hverdagen
  • Planlægning med modellen OMTANKE
  • Mindmap til at skabe overblik
  • Prioritering efter tid og vigtighed
  • Sådan undgår du hverdagsstress
  • Personlige mål.

Hvem kan deltage?

Vi skræddersyr kurset til jer. Derfor kan alle med brug for en mere effektiv personlig planlægning få udbytte af kurset. Vi har erfaring med at træne så forskellige faggrupper som fx it-medarbejdere, revisorer, tillidsfolk, sekretærer, sagsbehandlere, projektmedarbejdere og ledere på alle niveauer. 

Materialer

På kurset får du en vifte af gode værktøjer og materialer – lige til at bruge straks efter kurset: Bogen: Planlæg bedre – få mere tid, PrioPlade, mindmap-penne, farvede plastcharteks, øvelser, adgang til hjemmeside med skabeloner. Efter kurset følger vi op med support via mail. 

Mariann Bach Nielsen, lærer og master i retorik og formidling, underviser på kurset. Hvis du vil høre mere om kurset eller have et tilbud på et kursus internt hos jer, er du velkommen. Du kan ringe til os på 2020 0076 – eller sende en mail til mbn@2vejs.dk

Vil du gerne på kursus som enkeltperson, tilbyder vi også kurset som åbent kursus hos Djøf og IDA. Ring til os så vi kan fortælle om datoer og muligheder.