Skriv bedre tekster – lær at kommunikere dit budskab

Du vil være endnu bedre til at skrive klart og præcist så du fanger dine læsere fra første ord. Du har som mål at dine læsere skal forstå dit budskab uden besvær.

Sådan er kurset

 

Du lærer at forny og forbedre dine tekster med helt enkle råd og regler. Du bygger nye og klare sætninger, du får værktøj til at luge sprogtidslerne væk og til at løfte sproget. Og så får du opdateret din sprogviden så du har tjek på de nye sproglige tendenser.

Det unikke ved vores kursuskoncept er at undervisningen bygger på deltagernes egne tekster. Det betyder at indholdet bliver genkendeligt og relevant for deltagerne.

Indhold

Har du styr på hvor svær din tekst er at læse?

Et er om budskabet er klart og præcist. Men hvor svær er teksten at læse for almindelige modtagere? På kurset lærer du også at måle tekstens sværhedsgrad, kaldet LIX. Vi har udvíklet en lixberegner som du let kan bruge. Se mere – og tjek sværhedsgraden af din egen tekst her.

Vi sætter fokus på disse emner:

5

Det gode sprog

5

Skriv til din modtager

5

Vælg det aktive sprog

5

Skab en ny skrivestil

5

Skriv korrekt

5

Vælg de rigtige tegn – også kommaet

Hvem kan deltage?

Vi indretter kurset efter deltagernes behov. Vores erfaring er at alle der skriver e-mails, salgsbreve, korte tekster til nettet, artikler eller faglige rapporter, får et stort udbytte af kurset.

Varighed

Det åbne kursus er på 1 eller 2 dage efter behov.
På 1 dag får du et koncentreret kursus med højt tempo dagen igennem.
På 2 dage er tempoet stadig højt, men der er naturligvis mere tid til selv at skrive, prøve de nye teknikker af og få feedback.

Underviser

Mariann Bach Nielsen, lærer og master i retorik og formidling.
Vil du vide mere om kurset, er du velkommen til at kontakte os via info@2vejs.dk eller på telefon 43 60 00 76 eller 20 20 00 76.

Materialer

Du får bogen: “Skriv bedre tekster – klart, konkret og korrekt” og masser af øvelser. Hvis du har sendt tekster til underviseren på forhånd, får du også et sprogligt serviceeftersyn.