Skriv bedre tekster

Lær at kommunikere dit budskab.

Du vil være endnu bedre til at skrive klart og præcist så du fanger din læser fra første ord. Du har som mål at dine læsere skal forstå dit budskab uden besvær. 

Så har vi det rigtige kursus til dig. 


Sådan er kurset

Du lærer at forny og forbedre dine tekster med helt enkle råd og regler. Du bygger nye og klare sætninger, du får værktøj til at luge sprogtidslerne væk og til at løfte sproget. Og så får du opdateret din sprogviden så du har tjek på de nye sproglige tendenser. 

Det unikke ved vores kursuskoncept er at vi bygger på jeres egne tekster. Det betyder at indholdet bliver superrelevant og brugbart for jer. 

Vi kan tilrettelægge kurset som 1- eller 2-dagskursus – alt efter jeres behov.


Indhold på kurset

Vi sætter fokus på disse emner: 

  • Det gode sprog
  • Skriv til din modtager
  • Vælg det aktive sprog
  • Skab en ny let skrivestil
  • Skriv korrekt
  • Vælg de rigtige tegn – også kommaet.

Hvem kan deltage?

Vi indretter kurset efter deltagernes behov. Vores erfaring er at alle der skriver e-mails, salgsbreve, korte tekster til nettet, artikler eller faglige rapporter, får et stort udbytte af kurset. 

Materialer

Du får bogen “Skriv bedre tekster – klart, konkret og korrekt” og masser af øvelser. Hvis du har sendt tekster til underviseren på forhånd, får du også et sprogligt serviceeftersyn med god feedback til dig og din skrivestil. 

Mariann Bach Nielsen, lærer og master i retorik og formidling, underviser på kurset. Hvis du vil høre mere om kurset eller have et tilbud på et kursus internt hos jer, er du velkommen. Du kan ringe til os på 2020 0076 – eller sende en mail til mbn@2vejs.dk

Hør Mariann Bach Nielsen fortælle kort om kurset: Skriv bedre tekster – klart, konkret og korrekt.